vvdes_banner_00.jpg

Helaas kan, als gevolg van corona de jaarlijkse Open Dag bij DES dit jaar niet doorgaan. Desondanks beginnen we zaterdag 22 augustus aanstaande weer met veel enthousiasme met voetballen voor de jongste jeugd!

Kinderen vanaf ongeveer 4 jaar kunnen al meedoen aan het mini-voetbal. De kinderen worden op een leuke, simpele, speelse en overzichtelijke wijze de eerste beginselen van het voetbalspel bijgebracht.

Vanaf ongeveer 6 jaar spelen de kinderen in de F-league. Hoewel bij de F-league het competitie-element al wat nadrukkelijker speelt, geldt ook hier: het plezier staat voorop. Indien mogelijk wordt af en toe een wedstrijdje gespeeld tegen een vereniging in de buurt.

Het voetbal voor de jongste jeugd begint elke zaterdagmorgen om 9 uur en is tegen ongeveer 10 uur afgelopen. Na afloop staat in de kantine wat te drinken en een stukje fruit klaar. Ouders/verzorgers mogen (langs de lijn) blijven kijken bij hun kroost. Denk hierbij aan het volgen van de 1,5 meter regel.

Nieuwe spelertjes, vriendjes, vriendinnetjes, etc. zijn van harte welkom. Het is altijd mogelijk om een aantal keren geheel vrijblijvend mee te trainen om vervolgens te ervaren of het voetballen bij DES bevalt en leidt tot een lidmaatschap of dat het bij een kennismaking blijft.

Trainingskleding: shirtje, broekje, kousen en (bij voorkeur) voetbalschoenen en scheenbeschermers. Als het kouder wordt ook een trainingspak.

Belangstelling? Jack van Egmond kan je informeren (0548-618224/06-40612033; )


2020 2021 minis

Hoofdsponsor

Subsponsor

Sponsorkliks