vvdes_banner_06.jpg
Zoals inmiddels niemand meer ontgaat, is de coronacrisis op dit moment hoofdzaak in ieders dagelijks leven. Deze crisis heeft directe impact op onze sociale contacten, het contact met onze ouders en met onze kinderen. De sociale contacten in de kroeg, maar ook langs het voetbalveld zijn even niet meer vanzelfsprekend.

Ook een ieder zal hier in zijn dagelijkse werk mee te maken hebben. Velen werken thuis of helemaal niet, of als het niet anders kan toch naar het werk met vele beperkingen. Gelukkig hebben we ook vele dappere strijders in de zorgsector, die elke dag weer voor de kwetsbare en zieke mensen klaar staan.

De coronacrisis treft ook onze club. De velden zijn gesloten en dus zijn er geen trainingen en wedstrijden meer. Vele activiteiten voor de jeugd zijn al afgelast. Daarnaast treft het grote inkomstenbronnen waar onze club het voor een groot deel van moet hebben. Denk hierbij met name aan de kantineomzet op donderdag en zaterdag. Hoewel onze club er financieel goed voor staat is het gebrek aan deze inkomsten een grote schadepost. Daarom wil de supportersvereniging graag wat doen, samen met hun leden. Onze slogan is al jaren: Met z’n allen achter Rood-Zwart. In goede tijden, maar zeker ook in moeilijke tijden.

Normaal besteden jullie op donderdag en/of zaterdag een bepaald bedrag in onze kantine. Nu deze inkomsten er niet zijn voor DES, en jullie geld ‘besparen’, een idee van ons. Dit idee is om (een deel) van jullie bespaarde uitgaven te schenken aan de club. Iedereen die een donatie doet krijgt een lot, waarmee je automatisch meedoet met de verloting die we als supportersvereniging volgend jaar gaan houden. Uiteraard geheel vrijblijvend, niks verplicht en elke cent telt.

Op deze manier laten we zien dat we met z’n allen achter Rood-Zwart staat en zeggen we: Corona in het land, met uw gift houden we DES in stand!

KLIK HIER OM UW BIJDRAGE OVER TE MAKEN!

KLIK HIER VOOR DE TUSSENSTAND


Bestuur supportersvereniging DES

steundes

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks