vvdes_banner_01.jpg
Een tijdje geleden konden we u al informeren dat het bestuur in samenspraak met de Voetbalcommissie het contract met de huidige hoofdtrainer Eddy Zwijnenberg heeft verlengd voor de duur van 2 jaar.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft het daadwerkelijk tekenmoment plaatsgevonden. Dit nadat de voorbereiding op de tweede seizoenshelft gestart is met een klinkende 6-1 overwinning op het SC Lemele van oud-trainer Harry Warmelink. Dit biedt vertrouwen in de mogelijkheden voor tweede competitiehelft. De komende drie weken wordt er weer volop getraind. Het elftal en de technische staf zullen er samen voor zorgen dat ze goed voorbereid aan de tweede seizoenshelft kunnen beginnen om de broodnodige punten bij elkaar te sprokkelen en zo de doelstelling: Handhaving in de 3e klasse veilig te stellen aan het einde van het seizoen.

Eddy is vanaf augustus 2022 bezig aan zijn 1e seizoen bij onze vereniging. Volgens eerder uitgesproken verwachtingen blijkt Eddy prima te passen bij de vv DES. Alle partijen: Trainer. spelers, technische staf en bestuur zijn tevreden over de onderlinge samenwerking. De contractbespreking met de uit Wapenveld afkomstige hoofdtrainer werd dan ook op positieve wijze afgerond.

Allen vanaf deze plek nogmaals veel succes gewenst met jullie wedstrijden voor de 2e helft van de competitie.

Voetbalcommissie en Bestuur vv DES
Pieter Rozema, Arjan van Dijken en Ronald Scholten


Hoofdsponsor:

Sponsorkliks