vvdes_banner_06.jpg

Nieuwjaarsdag bereikte ons het droevige bericht dat ons lid Hylke Reitsma op oudejaarsdag is overleden. Hylke was al een tijdje ziek en is 72 jaar geworden. Hylke is ruim 61 jaar lid geweest van vv DES.

Hylke wordt geboren op 14 juni 1950 en als jongetje uit het ‘rooie dorp’ wordt de bijna 11-jarige Hylke net als veel van zijn vriendjes op 1 juni 1961 lid van onze vereniging.

Nadat Hylke de jeugdafdeling doorloopt en de overgang maakt naar de senioren is hij van 1972 tot en met 1974 samen met Arend Bouwman trainer van het eerste dameselftal ooit bij vv DES. Ook bezorgt hij ruim tien jaar lang het clubblad. In de jaren 80 is hij nog een tijdje leider van DES 3.

Hylke is na zijn actieve voetbalperiode een trouw supporter van DES 1 en volgt hij alle thuiswedstrijden van de rood-zwarten. Ook is hij regelmatig te vinden langs het veld bij de thuiswedstrijden van zijn kleinzonen Luuk en Nick.

Afgelopen zomer tijdens onze familiedag werd Hylke nog gehuldigd voor zijn 60 jaren lidmaatschap. Samen met zijn kleinzoon Nick nam hij de versierselen trots in ontvangst.

In Hylke verliezen wij een dierbaar lid. We zullen hem dan ook zo blijven herinneren.

Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies.

Gelegenheid tot condoleren is op donderdag 5 januari van 19:00 tot 19:30 uur in het uitvaartcentrum aan de Duivecatelaan 1 in Nijverdal.

Bestuur vv DES

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks