vvdes_banner_01.jpg
Het bestuur en voetbalcommissie hechten veel waarde aan het professionaliseren van de verzorging om bij blessures en het herstellen hiervan zo snel mogelijk weer op het veld te kunnen staan.

We zijn dan ook zeer verheugd te mogen mededelen dat we een samenwerking aangaan met Ivan Platenkamp als fysiotherapeut en Amber Oudejans als verzorgster bij de wedstrijden van DES 1 voor het seizoen 2022/2023.

Ivan Platenkamp is 25 jaar en woonachtig in Laren en is eigenaar van YorBody Fysiotherapie Nijverdal. Een praktijk waar eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste zorg op maat op nummer 1 staat. De praktijk bevindt zich in het pand van Basic-Fit aan de Piet Heinweg in Nijverdal.

Ivan gaat zich primair bezig houden met de verzorging van blessures en zal zich ook bezig houden met de hersteltrajecten van de spelers van de A-Selectie na een blessure. Daarnaast zal hij ook secundair beschikbaar zijn voor lagere seniorenelftallen en jeugdelftallen. Ivan zal elke dinsdag- en donderdagavond aanwezig zijn van 19.30 tot ca. 22.00 uur.

Amber Oudejans is 18 jaar en eerstejaars student aan het Saxion waar ze de opleiding Fysiotherapie volgt. Amber gaat de rol van verzorgster op zich nemen bij de uit- en thuiswedstrijden van DES 1.

Wij wensen Ivan en Amber heel veel plezier en succes.

Namens het bestuur en de voetbalcommissie
Ronald Scholten, Arjan van Dijken en Pieter RozemaHoofdsponsor:

Sponsorkliks