vvdes_banner_04.jpg
v.v. DES heeft zoals in eerdere berichtgeving Eddy Zwijnenberg aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2022-2023.

De in Wapenveld woonachtige trainer tekende afgelopen maandagavond een contract voor één seizoen en komt over van zaterdag 3e klasser SC Rouveen. Bij de Rouveense voetbalclub is de trainer momenteel bezig aan zijn vierde seizoen, waarin hij momenteel een zeer verdienstelijke 2de plek van de ranglijst inneemt.

“Ik ben er erg trots op om bij deze amateurclub vanaf volgend seizoen als hoofdtrainer te mogen coachen. Samen met de staf, spelers en iedereen die erbij betrokken is proberen we de weg omhoog richting de top van de 3de klasse te bewandelen. Een pittige uitdaging, maar één die we met z’n allen kunnen behalen. Er staat momenteel een relatief jonge groep, waarmee we aangevuld met gerichte versterking vanuit de jeugd hopelijk weer een rol van betekenis kunnen spelen in de top van de 3de klasse"

Het bestuur van v.v. DES is blij met de aanstelling: “Met Eddy Zwijnenberg hebben we een ambitieuze trainer gevonden met veel ervaring en een groot netwerk in de regio. Gezien zijn werk als docent op het Deltion College te Zwolle staat hij bovendien dicht bij de huidige generatie spelers. Met zijn opgedane kennis en ervaring is hij de juiste nieuwe trainer voor onze club. Eddy Zwijnenberg begint komende zomer aan zijn nieuwe klus op sportpark Gagelman. Hij is de opvolger van Randolph de Fretes, die in de zomer na drie seizoenen vertrekt en aan de slag gaat bij Hoeve Vooruit.

Naast het tekenen van het contract van Eddy zijn we als Voetbalcommissie ook zeer content om te melden dat de huidige trainer van het 2de Elftal Jelle van Egmond ook zijn contract verlengt. Met Jelle hebben we een zeer ambitieuze trainer die zijn sporen al heeft verdiend binnen onze vereniging. Jelle kent bijna alle spelers van de a-selectie en heeft al het aankomende talent als jeugdtrainer al eerder onder zijn hoede gehad. Met de contractverlenging van Jelle denken we naast de aanstelling van Eddy een goede staf neer te hebben gezet voor onze A-selectie aangaande komend seizoen.

Wij wensen beide heren uiteraard veel succes in de samenwerking met elkaar en onze club.

Namens Bestuur en Voetbalcommissie v.v. DES


Hoofdsponsor:

Sponsorkliks