vvdes_banner_01.jpg

Bij de laatste editie van InVorm in december heeft iedereen ook de eerste uitgave ontvangen van een jubileumbijlage in verband met ons honderdjarig bestaan in 2022. We brengen als vv DES dus geen jubileummagazine uit, maar zullen de komende edities van InVorm in 2022 elke keer een aantal pagina’s wijden aan 100 jaar DES.

In 5 delen van 20 jaar lichten we kort de hoogte- en dieptepunten van ons 100-jarig bestaan toe. Voor een uitgebreidere historie kunt u kijken in onze digitale archiefkast op onze website! Daarnaast vindt u in de eerste uitgave een gallerij met al onze ereleden. Ook een artikel over een bijzondere wandeling door Nijverdal die voor iedereen is uitgestippeld. Een wandeling door de geschiedenis van DES. De route van 6,6 kilometer leidt u langs de plekken waar DES heeft gespeeld en langs enkele andere markante plekken uit de DES-geschiedenis. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze route daadwerkelijk te lopen, dan hopen we dat dit artikel u toch een mooi inzicht in de DES-historie geeft.

Natuurlijk ontbreekt ook onze jubileumkalender niet in deze eerste uitgave. De jubileumcommissie heeft deze samen met de A-com en de supportersvereniging opgesteld. Het hele jaar door worden er naast de activiteiten die normaal ook plaatsvinden diverse jubileumactiviteiten georganiseerd. De activiteiten die we normaal ook organiseren zullen een speciaal ‘jubileum’ tintje krijgen. In de week van 23 september t/m 1 oktober is de jubileum-feestweek!

Deze 5 uitgaves kan iedereen bewaren als afzonderlijke jubileumedities. Samen vormen ze aan het einde van dit jubileumjaar een mooie bundel over het 100-jarig bestaan van onze vereniging.

  pdf Download de eerste uitgave hier! (1.41 MB)

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks