vvdes_banner_00.jpg

Ook dit jaar vond de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Wij als v.v. DES wilden dit ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijdens deze week hebben we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren wij hebben gekozen i.s.m. onze sponsor voor een lekker “Zuivelhoeve” pakket. We hebben zaterdag 2 oktober zoveel als mogelijke interne Scheidsrechters in het zonnetje willen zetten.

Scheidsrechters bedankt!

Bij v.v. DES hebben we een actieve en gezellige scheidsrechters groep, maar door het aantal groeiende leden en het wegvallen van een aantal ervaren scheidsrechters  hebben we meer scheidsrechters nodig. Daarom zoeken we jou! Vind je het leuk om ergens de leiding over te hebben en hou je van het spelletje voetbal? Word dan nu scheidsrechter bij v.v. DES.

Je zal wedstrijden fluiten die aansluiten bij je eigen niveau en leeftijd. Dit kan bij de allerkleinsten tot aan de senioren! Uiteraard wordt je vanaf het eerste moment begeleid door de scheidsrechters van v.v. DES die al jaren bij deze mooie club wedstrijden fluiten en begeleiden. Als v.v. DES stellen we een compleet scheidsrechters tenue beschikbaar. Wanneer je de ambitie hebt kan je ook direct worden ingeschreven voor de scheidsrechters cursus van de KNVB. De kosten hiervan zijn voor de club.

Wil je je aanmelden of heb je vragen?

Twijfel niet langer en neem contact met ons op via: Robert van der Veen / Ronald Scholten

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks