vvdes_banner_10.jpg
Vandaag 2 oktober 2021 bestaat DES 99 jaar, gefeliciteerd! Volgend jaar bestaan we dus 100 jaar!

Ondanks corona zijn we achter de schermen al een tijdje bezig geweest met de voorbereidingen.

Afgelopen week is een jubileumcommissie geïnstalleerd die bezig zal gaan met het verder uitwerken van allerlei activiteiten voor alle leeftijdscategorieën die door het hele jaar 2022 zullen worden gehouden.

In de jubileumcommissie zitten de volgende personen: Marty Poelakker, Hans Lohuis, Peter Calkhoven, Stephan Meulenbelt, Carmen Kroese, Patrick Nieboer, Leon Zuidema, Ellen Nieboer, Martin Bronsvoort en Henny Broekman.

Naast de jubileumcommissie zullen natuurlijk ook de A-Com, de supportersvereniging en overige commissies een bijdrage leveren aan een geweldig jaar. Ook zal er komend jaar een beroep gedaan worden op jullie als leden om jullie steentje bij te dragen bij een aantal activiteiten. Samen gaan we zorgen voor een geweldig 2022.

Naast een aantal ‘normale activiteiten’ die elk jaar plaats vinden zullen er ook een groot aantal jubileum-activiteiten georganiseerd worden. In de week van 24 september t/m 2 oktober 2022 houden we een feestweek en sluiten we af met een grandioos feest. Deze week wil je niet missen dus noteer deze datum alvast in je agenda.

Binnenkort komen we met een jaarkalender waar alle activiteiten in komen te staan.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks