vvdes_banner_03.jpg
Binnenkort ontvangen alle jeugdleden tot O13 een uitnodigingsbrief en sponsorformulier voor een sponsorloop op vrijdag 17 september aanstaande.

Vanwege de corona-pandemie is het afgelopen seizoen niet geworden wat we er allemaal van hadden verwacht.

Normaal wordt er ieder jaar in april/mei een grote verloting georganiseerd waarbij we proberen zoveel mogelijk loten te verkopen, de opbrengst van deze verloting brengt ieder jaar een prachtig bedrag op voor onze jeugd. Ook deze verloting is de afgelopen 2 seizoenen vanwege corona niet door gegaan. We proberen de verloting van het afgelopen seizoen te vervangen door een sportieve activiteit voor onze jeugdleden waarbij we samen gaan proberen alsnog een mooi bedrag op te halen.

Wat gaan we doen?
We organiseren een sponsorloop met hindernissen voor onze jeugdleden. We zorgen voor een parcours kriskras over het kunstgrasveld met een aantal uitdagende hindernissen. Aanwezige toeschouwers kunnen buiten de omheining van het veld op 1,5 meter afstand dit spektakel bekijken.

Hoe gaan we het doen?
We gaan werken met tijdvakken van 30 minuten waarin moet worden geprobeerd om zoveel mogelijk rondes af te leggen. Na elke ronde kun je een stempel ophalen. Na elke ronde hebben we een kleine ‘afterparty’ om de loop feestelijk met elkaar af te sluiten.

Wat vragen we van jullie?
Wij zorgen voor een leuk parcours en muzikale omlijsting. Zorgen jullie voor zoveel mogelijk sponsoren? Dan maken we er een grandioze activiteit van!

Hoe gaat het precies in zijn werk?
Bij de brief die jullie ontvangen zit een sponsorformulier. Hierop kun je jou sponsoren opschrijven. Jij gaat op zoek naar sponsoren (vader, moeder, oom, tante, opa, oma, buren, vrienden ed.) die jou willen sponsoren. Wellicht kun je bij het zoeken van sponsoren de hulp inschakelen van je ouders. Op het formulier vermeld je de naam van de sponsor en het bedrag dat hij of zij wil sponsoren.

Inleveren opgehaalde sponsorbedrag:
Twintig minuten voor de start van jou sponsorloop kun je het sponsorformulier samen met het door jou opgehaalde geld inleveren bij de telcommissie in de kantine van v.v. DES.

Tijdschema:
18:30 – 19:00 uur: Mini’s + O7 + O8 + O9
19:30 – 20:00 uur: O10 + O11 + O13

Zorg dat je uiterlijk 20 minuten voor aanvang van je start aanwezig bent!

Wat kunnen jullie winnen?
Diegene die het meeste geld ophaalt en diegene die de meeste rondes loopt, zijn er leuke DES-prijzen te winnen! Ook is er een prijs voor het team welke samen het hoogste sponsorbedrag ophaalt.

Samen met jullie inzet zorgen we ervoor dat dit een succesvol evenement wordt.

Organisatie sponsorloop v.v. DES
Ellen Nieboer, Adriaan Harmsen en Patrick Nieboer
20210917 sponsorloop
Hoofdsponsor:

Sponsorkliks