vvdes_banner_10.jpg

DES 1 is afgelopen zaterdag de voorbereiding op de tweede seizoenshelft gestart met een klinkende 6-1 overwinning op het SC Lemele van oud-trainer Harry Warmelink. Doelpunten bij de roodzwarten werden gescoord door Nick Deijk (2x), Djim Harmeling (2x) en Sem van Dartel (2x).

De komende drie weken wordt er weer volop getraind. Het elftal en de technische staf zullen er samen voor zorgen dat ze goed voorbereid aan de tweede seizoenshelft kunnen beginnen om de broodnodige punten bij elkaar te sprokkelen en zo de doelstelling: Handhaving in de 3e klasse veilig te stellen aan het einde van het seizoen. Voordat we weer beginnen aan de competitie speelt DES 1 nog een tweetal oefenwedstrijden meer.

Aanstaande zaterdag 14 januari speelt DES 1 thuis een oefenwedstrijd tegen GFC uit Goor, aanvang is 13:30 uur.

Zaterdag 21 januari start de 2e competitiehelft maar heeft DES 1 een vrije zaterdag.  Er wordt die zaterdagmiddag wel gespeeld door de rood-zwarten. Op sportpark Gagelman komt ASV ’57 uit Aadorp langs voor de laatste oefenwedstrijd van deze winterstop. Aanvang is 14:30 uur.

Zaterdag 28 januari begint voor de mannen van trainer Eddy Zwijnenberg de hervatting van de competitie tegen ATC ’65. De uitwedstrijd wordt gespeeld op sportpark Slangenbeek in Hengelo en begint om 14:30 uur.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks