vvdes_banner_09.jpg
Voetbalvereniging DES heeft bijna 700 leden. De nog steeds groeiende populariteit van de voetbalsport is ook bij DES goed merkbaar. Met name de aanwas onze jongste pupillen is boven verwachting en stemt tot tevredenheid. DES is in haar historie nog niet eerder zo groot geweest als dit seizoen qua actief ledenaantal, maar wij willen wel onze identiteit als gezellige sportieve vereniging blijven behouden, waarbij ook het prestatieve deel zeer belangrijk is.

Naast het prestatieve deel is G-voetbal al een flink aantal jaren mogelijk bij DES en de jongste kornuiten worden de beginselen van het voetbal bijgebracht via het minivoetbal en een F-League. In alle geledingen gediplomeerde en ervaren trainers moeten er voor zorgen dat alle sporters binnen DES optimale ontwikkelingsmogelijkheden kunnen benutten. Daarbij beschikken wij over een fantastische accommodatie, welke uniek is in onze regio. DES zal tot in lengte van jaren op de huidige locatie actief blijven en heeft de laatste jaren met betrekking tot de accommodatie flink uitgebreid en diverse extra voorzieningen zijn vernieuwd en/of vervangen. Een camera bewakingssysteem, inclusief opnamemogelijkheid wedstrijden Hoofdveld, een nieuwe geluidsinstallatie en renovatie van commissie- en bestuurskamers zijn daar voorbeelden van. Hiermee zijn we klaar voor de toekomst.

Het standaardteam komt al een aantal jaren uit in de 3e klasse en is de laatste jaren behoorlijk verjongd. In de huidige competitie zijn wederom 14 verenigingen ingedeeld, dus de competitie telt 26 wedstrijden. De technische staf, medische begeleiding en de spelers zullen hun uiterste best doen de verwachtingen waar te maken en u als publiek te vermaken met attractief voetbal. De competitie kent dit seizoen een aantal derby’s tegen buurtgenoten, hetgeen altijd bijzondere wedstrijden zijn. Onze trouwe supporters zijn erg DES-minded, maar soms ook kritisch en dat mag, maar daarbij mogen wij het sportieve deel en het respect naar elkaar toe nooit uit het oog verliezen.

Respect naar elkaar, naar de spelers, scheidsrechters, assistent-scheidsrechters, het publiek, kortom respect naar iedereen, altijd en overal. Als we dat opbrengen is voetbal de mooiste sport die er is en is DES een fantastische club om lid van te zijn.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks